Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Halason kezdünk Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. július 15.

ImageAz Alcoa FKC az újonc Kiskunhalas NKSE otthonába látogat a bajnokság első fordulójában, majd a Veszprémet fogadja, és a Népligetbe utazik Mihály Attila együttese. A klubunkat Siti Bea képviselte a keddi sorsoláson – Kicsit arról kérdeztük, hogy a gyakorlatban mekkora jelentősége van annak, hogy milyen sorrendben kapja egy csapat az ellenfeleit.

Tovább...
 
Paulo Sousa: "Nem adjuk fel!" Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. július 14.

ImageSturm Graz - Videoton FC: 2-0. A két edző a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón értékelte a BL-párharc első 90 percét. - Paulo Sousa: "Csapatom játékával, a játékosok hozzáállásával és küzdőszellemével elégedett vagyok, az eredménnyel azonban nem. De ne felejtsük el, ez a párharc két mérkőzésből áll, és ha ugyanilyen lelkes hozzáállással játszunk jövő héten is, akkor szurkolóink segítségével lehet még esélyünk! Nem adjuk fel!"

Tovább...
 
Hazatérés eredményes kitérő után Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. július 14.

ImageKét évvel ezelőtt az akkor 23 éves Vaszari Virág hét Székesfehérváron eltöltött szezon után igazolt a Váci NKSE csapatához – így joggal mondhatjuk úgy, hogy a kitűnő balszélső hazatért az Alcoa FKC-hez. Májusi térdszalag-műtétje miatt azonban még mintegy félévet várnunk kell arra, hogy újra mérkőzésen láthassuk FKC-mezben Virágot…

Tovább...
 
Hendlein elszántan készül a következő szezonra Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. július 14.

ImageHendlein Roland újabb egy évet hosszabbított régi-új csapatánál. Idén nyáron egyéni edzésprogrammal készül a 2011/12-es szezonra. Az egyéni edzésprogram része a fizikai erősítés hiszen Roli tavaly nyáron komoly sérülést szenvedett. A fizikai edzéseken kívül dobó edzéseken is részt vesz, szeretné visszanyerni régi formáját és meghálálni a bizalmat az edzőknek és a közönségnek. Azért hogy klubcsapatában bizonyítani tudjon komoly döntést hozott, lemondta a válogatottságot.

Tovább...
 
Bemutatkoztak új játékosaink Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. július 13.

ImageKezdetét vette az Alcoa FKC nyári felkészülése! A fehérváriak három újonnan igazolt idegenlégióssal vágnak neki a 2011/2012-es szezonnak – Sandra Nikcevic, Ana Maruscec és Ana Niksic az első edzés előtti sajtótájékoztatón mutatkozott be a média képviselőinek.

Tovább...
 
Elhalasztották a Siófok elleni bajnoki nyitómeccsünket Nyomtatás E-mail
Írta: Kopa Rajmund   
2011. július 12.

ImageKlubunk kérésére a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága elhalasztotta a július 17.-i, BFC Siófok elleni bajnoki nyitómérkőzést. A halasztási kérelmet a Videoton FC a teljes magyar labdarúgás érdekét szem előtt tartva nyújtotta be az MLSZ-hez, hiszen a magyar bajnok kiemelkedő nemzetközi szereplése valamennyi magyar klub megítélésére pozitív hatással lehet.

Tovább...
 
Megkezdte felkészülését a labdarúgó-bajnokságra az Aqvital-Publo Csákvár Nyomtatás E-mail
Írta: Pecsuvácz Péter   
2011. július 11.

ImageKevés csapat mondhatja el magáról, hogy úgy nyer meg egy bajnokságot – legyen szó akármelyik osztályról –, hogy nem szimplán veretlenül teljesít az egész szezon során, de még pontot sem hullajt harminc bajnoki mérkőzésen át. A Fejér megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságot 100%-os mérleggel megnyerő Csákvári Torna Klub megkezdte felkészülését a 2011/2012-es szezonra – immár az NB III-as pontvadászatra.

Tovább...
 
Két újabb fiatal tehetség is a Sapa Fehérvár AV19 kötelékében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 11.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 örömmel ad hírt arról, hogy szerződést írt alá két fiatal magyar válogatott jégkorongozóval: Németh Attila két, Pleszkán József kapus pedig egy évre kötelezte el magát a csapathoz. Az 1992-es születésű Németh Attila az Újpest, az egy évvel fiatalabb Pleszkán József pedig a Ferencvárostól érkezik Székesfehérvárra. Mindkét fiatalra elsősorban a farmcsapatban számít a vezetés, de mindketten lehetőséget kapnak az EBEL csapatba való bekerülésre is.

 
Nikolics: Sokat számít majd az első 90 perc! Nyomtatás E-mail
Írta: Németh Zoltán   
2011. július 11.

ImageTámadónk szerint a Sturm a Vidihez hasonló stílusban játszik, így különösen izgalmas párharcot vár a BL selejtezőjében.

Tovább...
 
Kanadai kapus és olasz hátvéd a Sapa Fehérvár AV19 kötelékében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 08.

ImageKét külföldi játékossal erősödött tegnap a Sapa Fehérvár AV19 jégkorong csapata. Adam Munro kapussal és Cristiano Borgatello hátvéddel is egy-egy éves szerződést kötött a klub. A huszonkilenc esztendős kanadai kapus, Adam Munro az SG Cortina csapatától érkezik az EBEL magyar résztvevőjéhez. A hálóőrt 2001-ben az első kör huszonkilencedik helyén draftolta a Chicago Blackhawks csapata, karrierje során tizenhét mérkőzést játszott is a Chicago mezében. Az AHL ligában több csapatnál is megfordult, védett a Norfolk Admirals, a Syracuse Crunch, valamint a Toronto Marlies együttesében. AHL-es védési hatékonysága 90% fölötti.

Tovább...
 
Finishben az EU Staféta Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó Tibor   
2011. július 08.

ImageIzgalommal teli kalandokról számoltak be azok a futók, akik teljesítették múlt héten a Székesfehérvár-Opole távolságot.

Tovább...
 
<< Első < Előző 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5050 - 5060 / 7421